https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Jäsenasiaa

Keskiviikko 14.8.2024 klo 9.31


Ratsastaako tallilla vakuuttamattomia ratsastajia?

Ratsastuskoulun ollessa Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli tulee jokaisen vakioratsastajan kuulua ratsastusseuraan. Mikäli ratsastaja ei halua olla seuran SRL-jäsen, toinen vaihtoehto on Green Card tai Green Card Plus -vakuutuksen lunastaminen. Kumpikin vakuutusvaihtoehto antaa varmistuksen siitä, että ratsastajalla on riittävä vakuutusturva vahingon sattuessa. Kaarelan Ratsutalli ei ole vakuuttanut ketään ratsastajaa tapaturmien varalta.

Tulemme tarkistamaan jokaisen ratsastajan vakuutukset voimassa olevalla jäsenyydellä joko SRL:n jäsenseuraan tai Green Cardin omistuksella nyt elokuun aikana.

Näemme vain meidän seuraan kuuluvat ratsastajat ja näin ollen tiedämme heistä, onko jäsenmaksu maksettuna eli onko jäsenyys voimassa. Muiden seurojen jäseniä emme näe emmekä myös Green Cardin omistavia.

Tulemme tekemään listan tallilla ratsastavista asiakkaista ja merkkaamme siihen meidän seurassaolijat, joilla on jäsenmaksu maksettuna. Muut voivat lähettää tiedon voimassa olevasta jäsenyydestä mailiin ”Ota yhteyttä” – ”Jäsenasiat”. Vaihtoehtoisesti voit tuoda jäsenkortin tallille näytille ja listaan merkataan voimassa oleva jäsenyys (seurajäsenillä digitaalinen ja GC-vakuutetuilla muovinen).

Toimimalla näin varmistamme, että jokaisella asiakkaalla on vahingon sattuessa voimassa oleva tapaturmavakuutus. Ratsastajan mahdollinen oma tapaturmavakuutus ei ole välttämättä tarpeeksi kattava, eikä se ole Ratsastajainliiton jäsentalleilla sääntöjen mukainen vaihtoehto.

Lisätietoa seuraan liittymisestä: https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity-seuraan/

Lisätietoa Green Card Plus -vakuutuksesta: https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/green-card-plus/

Lisätietoa Green Card -vakuutuksesta: https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/green-card/