https://rss.app/feeds/V7AIHpirEqe0woLu.xml

Syyskausi alkanut

Torstai 1.8.2024 klo 9.22


Syyskauden vakioviikkotunnit ovat alkaneet mukavalla tohinalla🐎

Tallille on tilattu pienille päille uusia, turvastandardit täyttäviä lainakypäriä. Muistathan kuitenkin käyttää lainakypärän alla omaa huivia tms. koska lainakypäriä ei erikseen pestä👌
Kuvassa voi olla kaiutin ja teksti

Pari muistutusta asiakkaillemme:

➡️ Mikäli et pääse tunnillesi, muista perua se tuntikalenterista peruutusaikojen puitteissa. Jos et vielä ole saanut tunnuksia kalenteriin, niin ota yhteyttä maililla: https://www.kaarelanratsutallioy.com/lomake.html?id=50750.

➡️ Suosittelemme ratsastamaan korvaukset mahdollisimman nopeasti pois alta, sillä varsinkin loppukaudesta ryhmät ovat yleensä todella täynnä.

➡️ Jos tiedät jo nyt jonkun ajankohdan, jolloin et tunnillesi pääse (työmatka, syysloma, kauden viimeinen tunti tms) kannattaa nuo poissaolot ratsastaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennakkoon.

➡️ Kausipaikan jakajat: muistakaa käydä merkkaamassa kalenteriin, kumpi milloinkin osallistuu tunnille sekä kaikki tarvittavat tiedot. Jos oma ope ei ole pitämässä tuntia vaan tuuraaja, osaa hän jakaa juuri sinulle sopivan ratsun. Lisäksi, jos tuntiajankohtaan tms tarvitsee tehdä tallin puolelta muutoksia, osaa ope ottaa yhteyttä heti oikeaan henkilöön🙏

➡️ Ratsastustunnin jälkeen muista sekä hevosen että varusteiden huolellinen puhdistus hikoilun jäljiltä.

➡️ Muista tuntien kuvaussäännöt sekä julkaisusäännöt somessa.

➡️ Muista, että hevosten kanssa ei saa olla kiire ja hätäinen. Hevonen aistii sen ja saattaa itsekin muuttua jännittyneeksi.

Kysy aina, jos olet vähänkään epävarma jostain asiasta - me olemme tallilla teitä varten🙏

Ihania ratsastushetkiä❤️